fbpx

Skumpa, skriv och skymning

Jag kände mig som ett ivrigt litet skolbarn i går. Åbo, litterärt skapande och alla kurskompisar. Jag vet att det här är en klyscha men det är nåt speciellt i luften i september. Det liksom doftar möjligheter, nya vänner och andra bra saker. 

upload.jpg

Gårdagens gäst (vi har alltid en författargäst på fredagar) var poeten Heidi von Wright (som också är en av handledarna på kursen). För en gångs skull valde jag att inte anteckna utan bara lyssna på henne. En grej måste jag ändå skriva ner:

Man måste få ett så bra självförtroende att man kan tänka wow om det man skrivit. 

Citatet blev kanske inte riktigt exakt men jag älskar innebörden i det. Som sagt, tro på dig själv så kommer andra också att göra det. 

Anne insisterade på photo shoot på bron. 

Anne insisterade på photo shoot på bron. 

Eftersom jag fyllde år för en vecka sedan bestämde jag mig för att bjuda kurskompisarna på skumpa. Har för mig att det var uppskattat! Nu ser jag fram emot en intressant dag fylld av bra diskussioner och skrivövningar. Glad lördag! 

Suddig skumpatant. 

Suddig skumpatant

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »