fbpx

Första inspirationbrevet skickat

I flera timmar slet jag – med texten och utseendet men i dag har jag skickat i väg mitt första #kuggeskriver-inspirationsbrev! Den första kommentaren kom av Malin som skrev på Facebook-chatten att hon gillade brevet, puh!

I dag skapade jag också en egen sida för inspirationsbrevet här på bloggen. Där finns lite mer information och där kan du också sign up om du inte redan gjort det. Lovar att du får det första nyhetsbrevet skickat till dig i så fall.

Utöver själva brevtexten hade jag med en skrivövning som Yvonne redan gjort och publicerat på sin blogg, så kul! Jag bifogade också en text om Raimo som gillar simhopp, en text som bara rann ur mig för några veckor sedan när jag egentligen skulle skriva något annat.

Jag vet inte ens riktigt vad målsättningen med mina brev är. Mest vill jag väl inspirera folk att göra sin egen grej och ge det kreativa skapandet en chans. Det ska bli så pirrigt att höra vad de andra som prenumererar tänker och tycker. Fastän det tog rätt länge för mig att fixa brevet tyckte jag ändå att det var så kul och en gång i månaden blir perfekt tempo. Hoppas du vill prenumerera!

0

2 svar

    1. Men skräp ändå. Måste investigera detta asap. Har du kollat mappen "kampanjer"? Tror mejlet kan hamna där? Om inte ska jag se till att du får det. Tror du skulle gilla Raimo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »