fbpx

Vin i augustinatten

Kära blogg, här kommer ett äkta dagboksinlägg.

I går på eftermiddagen hoppade jag i bilen och körde till Sibbo för att hälsa på hos Kicka och hennes familj. Det är sån lyx att få åka ut till kompisars sommarstugor vid havet. Älskar mitt eget lande, men det är högt uppe på ett berg och vi har varken sjö eller hav riktigt nära, så det är alltid kul att få åka ut till skärgården (fastän jag den här gången stannade på fastlandet). Men hav som hav.

När Kicka och Jon gick för att bada bastu passade jag på att läsa klart Sommarön och kan rekommendera den för alla som vill ha underhållning med lite mystik. Perfekt läsning en ledig dag!

Jon hade grillansvaret.

Jon hade grillansvaret.

På kvällen åt vi sen middag och så satt vi till tre på natten på verandan. Vi pratade, drack vin och skrattade så att jag har ont i magmusklerna. Så himla bra kväll på alla sätt och vis. Nu är jag lite trött och borde packa inför min resa – i morgon åker jag nämligen till England för att hälsa på min tyska kompis Steffi som bor där nu. Ser så fram emot det! Hoppas du också haft en skön helg! 

Augustinätter är så otroligt vackra och stämningsfulla.

Augustinätter är så otroligt vackra och stämningsfulla.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »