fbpx

Den oinbjudna gästen stormen Rauli

Oj oj oj. Vilket himla roligt kalas det blev igår! Nu är jag rätt trött men så otroligt lycklig. Har fått världens finaste presenter, hängt med dom bästa typerna och bara varit lycklig. 

Stormen Rauli jobbade hårt på att förstöra festen. Tältet ville flyga iväg och några glas gick sönder men festen var en succé! Lovar bättre rapport och fler bilder bara jag fått sova en ordentlig natt. 

Mest tacksam över alla fina människor i mitt liv. Största tacket går till mamma och pappa. Utan dem skulle det inte ha blivit nåt kalas! Nu ska jag fortsätta hänga i soffan och återkomma med mer krafter imorgon. Hoppas du har en skön söndag!

Innan allt blåst iväg! 

Innan allt blåst iväg! 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »