fbpx

Födelsedagsvecka

Jag älskar att allt fler tar till sig konceptet födelsedagsvecka. I mitt fall är det inte egentligen så märkvärdigt, annat än att jag råkar ha mycket roligt program den här veckan.  

På  måndag träffade jag min kompis Ida som gör mig lika glad varje gång. Vi snackar livet, skrivet och allt det andra. Är som en energiinjektion att hänga med henne. Känner att jag blir lite klokare och lite snällare av att snacka med Ida. 

upload.jpg

I går fortsatte festligheterna med min kompis Hannas födelsedag. Vi åt sushi hos Jano som själv hade fixat allt, hon kunde få anställning på en sushirestaurang any day. Sjukt gott! 

upload.jpg

Och just nu är jag på väg till Tallinn för att shoppa lite förfriskningar inför lördagens fest. Är så sjukt taggad på att ordna kalas att jag helt glömmer bort att ha ångest över att fylla 30. Dessutom påstår de flesta att livet bara blir roligare för varje år som går och det tror jag. Just nu ser jag mest fram emot guldhösten som Ida kallade det. Tror hårt på att hösten och det kommande året kommer att föra mycket gott med sig.

Vad förväntar du dig av hösten? 

0

4 svar

  1. Födelsedagsvecka låter bra! Btw så var det mycket värre att fylla 25 än 30, tyckte jag. 25 kändes GAMMALT, då en märkte att 20-åringar inte alls tyckte att vi var i samma ålder…

    Jag ser fram emot en höst då jag ska jobba mindre vid ÅA och mera som jumppainstruktör. Och läsa spanska och fila vidare på romanmanuskriptet. Jag ska följa ditt råd och låta en lektör läsa det när jag reviderat färdigt.

    1. Haha, ja kanske det. Nu börjar jag förlika mig med att fylla 30. Eller att vara 30 då. 😀

      Låter som att också du har en fin höst framför dig. Och vad roligt att du ska anlita lektör, hoppas du får lika mycket ut av det som jag. 🙂

    1. Ja Jano kan verkligen det här med sushi! 🙂 Låter som att du får en fin höst, härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »