fbpx

Where does the love go?

Vi kan kalla det regression eller back to the roots men jag kollar på Sex & The City för jag vet inte hur månte gången. Just nu går den vardagskvällar på tv och jag bänkar mig lydigt i soffan som om det vore 2001.

Det finns många åsikter om den serien men jag tycker fortfarande den är så bra. Varje gång fastnar jag för något nytt. Nu har Carrie och Mr Big just gjort slut och Carrie är tillbaka i singellivet. I nästan varje avsnitt finns det något jag identifierar mig med och jämför med mitt eget liv.  

Visst, ganska långt ifrån det glammiga livet i New York, men singelliv och hjärtesorger lär vara ganska lika överallt. För några avsnitt sedan frågade Carrie: ”When you break up, where does the love go?”  

Finns väl inget bra svar på den frågan. Får väl bara hoppas på att kärleken hänger runt nånstans i kroppen och väntar på att få komma fram när rätt person kommer emot. Om jag ska tro juloraklet Lotta är det en skäggig man i rutig skjorta och tighta jeans. Inte mig emot!

upload.jpg

Är du ett SATC-fan eller helt ointresserad av serien? Vilken serie brukar du återvända till?

P.S. Det är ju inte helt dumt att kolla på SATC medan en försöker skriva 50 000 ord chicklit på en månad!

0

2 svar

  1. Har sett SATC fler gånger. Jag förstod att jag nog sett den för många när maken utbrister "Åh nej är det detta avsnittet när Miranda…." Och då har han aldrig suttit ner med mig och sett ett helt avsnitt haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »