fbpx

Exakt två månader till Argentina

Den första snön (läs: slasket ) har erövrat Helsingfors, jag har just nu alldeles för mycket jobb och det är så mörkt så mörkt.

Men jag överlever allt det här tack vare tanken om att jag om exakt två månader sätter mig på ett flygplan med destinationen Buenos Aires. Jag tänker inte ens ta med mig min dator. Då ska jag bara semestra har jag bestämt! 

Har du bokat en vinterresa?  

En mini-Kugge år 2009 i Argentina. Extremt glad över att jag just lärt mig dricka öl. 

En mini-Kugge år 2009 i Argentina. Extremt glad över att jag just lärt mig dricka öl. 

0

4 svar

  1. Ingen resa i sikte, men jag ser fram emot advent- och juletider. Och snö <3 det kom någon enstaka flinga i Vasa förra natten.

    1. Ja jultider känns ändå bättre än det här nu! 🙂 Och då har jag förhoppningsvis lite mindre på gång. Råkar sig bara att det är massvis just nu.

  2. Herregud vad härligt. Argentina, vilken dröm. Vi har väl tänkt att vi ska åt samma håll där nån gång i februari. Måste kanske fundera lite på saken. Tack för inspon.

    1. Ja Argentina är alldeles underbart! Dessutom är det ju sommar där då, tänker åka på beachsemester till Uruguay, hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »