fbpx

Jättemycket söndag

Alla som känner mig bra vet att jag är ganska dålig på att slappa men i dag har jag inte gjort nånting utan minsta dåligt samvete. Gårdagens roligheter var så pass tunga att jag behövde vilan.

upload.jpg

Vi har alltså firat min kompis Lisens möhippa och hela dagen var så lyckad och fylld av kärlek. Kvällen avslutades med efterfest hos mig som nu idag känns något onödig, ehe. Men så roligt som det var är det absolut värt lite seghet en söndag.

upload.jpg

Nya tag imorgon, har en hel del jobb att sköta undan innan jag uppslukas av bokmässan från och med torsdag! Vad har du gjort under helgen? 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »