fbpx

Vinst och förlust

Dagens smyckesmässa var tyvärr ingen stor hit. Skulle gissa på färre än femtio besökare så att jag sålde två par örhängen ska väl ses om en bra grej. Nåjo, ibland går det så här och nu ska jag glömma det och hoppas på bättre försäljning på andra evenemang!

wp-1463933778234.jpg

Helt onödig var dagen ändå inte – jag hittade nämligen det ultimata Kugge-halsbandet. Så himla perfekt för mig, har på känn att det blir en storfavorit! Själva kugghjulet är en gammal cykeldel och alltså återanvänt och spraymålat. Försäljaren berättade att de brukar gräva i soporna på cykelverkstäder, själv gräver jag bland korkar på restauranger, hehe.

Dagens personliga förlust hoppas jag däremot att ska förvandlas till Finlands vinst i kväll. Bänkar mig naturligtvis framför tv:n. Har följt årets hockeyturnering otroligt dåligt men tackar ju inte nej till att Aho, Laine & co kommer hem med en guldmedalj runt halsen.

Extra roligt blir det i kväll för att vi ska kolla matchen hos Erik och Lisen som jag sett alldeles för lite på sistone. Kompishäng hör nog till det bästa jag vet. Blev så inspirerad att jag bakade en kaka. Blir den god lovar jag recept på bloggen.

wp-1463933822501.jpgBanan och röda vinbär och massvis med kardemumma i smeten.

Nu: heja Finland!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »