fbpx

Hjärnverksamheten på paus

I dag har varit en superskön dag fastän jag känner att jag fixat och donat hela dagen. Jag har bakat för en namngivningsfest som är på lördag (eller inlett projektet), haft ett Skype-möte om ett evenemang där jag ska hålla i trådarna för en paneldiskussion, sprungit backintervaller med Jon i vår monsterbacke här på lande och poddat med Malin.

Hade tänkt blogga en massa smart om vänskap och om Eurovision (än så länge kan ni läsa Anna-Lenas inlägg) men så blev det plötsligt kväll och det känns som att hjärnan är ganska seg. Så vi får ta nya bloggtag i morgon. Hoppas du haft en superskön ledig dag, alternativt tjänat in dubbellön så länge det går att få sådan i det här landet.

kungskuggeSå här fint var det i Kungsträdgården i förrgår.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »