fbpx

Tidsresan

I morse gjorde jag den magiska tidsresan när planet lyfte från Helsingfors samtidigt som det landade i Stockholm. Har hunnit med ett lunchmöte, ett till möte och en intervju. Allt för Addeto. Nu har jag precis tagit en behövlig powernap och ska snart träffa min kompis Clara som jag inte sett sen förra hösten.

wp-1462288014863.jpgGanska trött på Arlanda Express i morse. Men favoritdrycken Focus hjälpte.

ESC-fantasten inom mig myser över att eurovisionsyran redan syns här i Stockholm. Vore så coolt att få se nån av deltävlingarna live, men jag är en vecka för tidig för det. Åtminstone får jag ta del av en litenliten del av hela spektaklet. En annan observation från det supervarma och härligt somriga Stockholm: det finns en H&M i så gott som varje gathörn.

wp-1462287997201.jpg

esc-sthlm

Får återkomma till ESC-ärenden senare i veckan. Har redan hört alla bidrag flera gånger och kollat på De Eurovisa och SVT:s Inför ESC men har inte ännu kommit fram till någon absolut favorit. Helt sjukt att första semifinalen är redan om en vecka! Och tänk att Finland inleder hela kalaset. Vem tror du att vinner? Eller följer du inte alls med?

0

7 svar

    1. Hehe få se om Sverige vinner två år i rad! Och visst är tidsresan bra. Oftast åker jag ju hit för jobb, så det är skönt att vinna tiden på vägen hit. 🙂

  1. Jag har heller ingen favorit än men jag har inte sett alla bidrag, bara de som hunnit visas på Inför ESC på svt. Men Finland är bättre än på länge tycker jag, hoppas verkligen hon går till final (Är ju till hälften finne så man är ju partisk). 😀

    1. Jag tror och hoppas Finland klarar sig till final, men få saker i den här tävlingen är logiska. 😀 Men vi får hålla tummarna!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »