fbpx

En puff i Husis

I morse när jag publicerat podden och länkat blogginlägget till Facebookgruppen Finlandssvenska bloggare kommenterade Anne att vi var med i en puff i Hufvudstadsbladet. Jag slängde mig över paddan och bläddrade (swipade) igenom hela tidningen. På tv-sidorna fanns den här puffen för Projekt framgång.

wp-1459770808709.jpg

Två meningar som gjorde Malin och mig väldigt glada. Vi skickade alltså ut ett pressmeddelande för några veckor sedan som hittills inte hade gett så stor utdelning (läs: ingen utdelning alls). Men så är det ofta, pressmeddelandena drunknar bland alla andra mejl som kommer in till redaktionerna. Men med tanke på förra veckans avsnitt var det roligt att få lite bekräftelse.

För övrigt så önskade sig Peppe att jag skulle blogga oftare. Vad tycker du? Skriv också gärna önskerubriker, roligare om det här blir mer av en tvåvägskommunikation än en monolog.

0

2 svar

  1. Tycker absolut att du kan varva mer vardagliga inlägg med substansmässiga. Skriv om vad du äter, om Helsingfors, om vem du hänger med, vad som slog dig på vägen hem etc

    1. Tack Peppe! Har varit så fokuserad på min nisch att jag inte riktigt ens tänkt på det där. Kan ju göra ett försök nu i april och se hur det går. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »