fbpx

Jag älskar internet

Utan internet skulle jag vara utan många grejer. Sambo, en del vänner, mycket av det jobb jag gör. Jag skulle inte skriva någon blogg eller podda. Ja internet är sannerligen en guldgruva och det är just internet vi snackar om i vårt senaste avsnitt av Projekt framgång.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/253746892″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Så in och lyssna om du inte redan gjort det. Och missa nu inte heller vår tävling! Malin ska lotta ut en av sina böcker och jag ett par örhängen. Nu hotar Malin dessutom att hon inte ska trycka upp nån ny upplaga av sin kokbok som det bara finns ca 100 exemplar kvar av.

Vad har du haft för glädje av internet och skulle du kunna tänka dig att leva utan det? Nora skrev om hur livet på ett B&B skulle vara utan internet, ganska krångligt låter det!

charlotteochmichaelaUtan internet skulle jag till exempel aldrig ha träffat Charlotte! Vill inte ens tänka den tanken!

0

2 svar

  1. Jag håller med dig, internet är guld! Utan internet hade vi inte haft vår vovve, jag hade varit en mycket sämre skribent och jag hade missat alla de fabulösa skrivarvänner som jag lärt känna de senaste åren (inklusive yours truly!!!) ! 😀 Nu ska jag dock försöka slita mig från internet och försöka skriva lite istället, ibland kan det bli för mycket av det goda! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »