fbpx

Söndagsbrunch i Berlin

I söndags åt vi brunch på ett ställe i Berlin jag aldrig tidigare besökt. Restaurangen hette Barkett och på söndagar är det veganbrunch där. Det här är en av mina favoritgrejer med Berlin – det finns otroligt mycket vegetarisk och vegansk mat. Andra favoriter är bland annat The Bowl (matbilden i förra inlägget) och Chay Village.

Fastän jag också äter kött (men mycket mindre än tidigare) älskar jag vegetariskt, speciellt om det är mat jag inte skulle orka laga hemma, som flera olika röror och annat gott. Här är några stämningsbilder från brunchen. Gå dit om du är i Berlin och rör dig knutarna! I och för sig var brunchen så pass bra att jag kan rekommendera att man tar sig dit lite längre ifrån också.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I övrigt känns allt här i livet lite enklare i dag. Har skickat ut en hög med fakturor och har fått rätsida på mitt resereportage och kalendern är förvånansvärt tom jobbmässigt, vilket bådar gott för min frenetiska redigering som jag ska inleda i morgon! Deadline om en månad, I can do it!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »