fbpx

Bildbomb från Berlin

Jag landade vid midnatt i Helsingfors och hela dagen har varit lite trög. Har ändå hunnit med skrivkursen på Arbis (jätteroligt i dag) och årets första löprunda utomhus just innan solen gick ner. Sprang omkring med ett leende på läpparna, så har väl blivit en fjant som tycker om att springa. Knät bråkade lite men annars var det bara härligt (alltså huu, jag ber om ursäkt, mest till mig själv för ett år sen som skulle ha spytt av att läsa den där meningen).

Men i stället för att skriva en massa nonsens här (för just nu finns det inte så mycket smart i skallen) så tänkte jag köra med en bildbomb från Berlin. I morgon måste jag styra upp ett resereportage som ska publiceras i Hufvudstadsbladet. Började skriva i Berlin men texten blev riktigt riktigt dålig (nu överdriver jag inte). Som tur är har jag kommit på hur jag ska göra, men själva görandet sparar jag till i morgon. Nu bilder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För övrigt måste jag passa på att ge hundra poäng till Air Berlin och Finnairbussen. Rekommenderar båda mycket! Tack också för de peppande kommentarer jag fick på mitt förra inlägg. Allt känns redan bättre i dag, efter en ordentlig nattsömn kommer det säkert att kännas som att det inte fanns nån svacka alls. Kanske jag också skriver blogginlägg med färre parenteser, har lite missbrukat dem i det här inlägget, ehe.

0

9 svar

    1. Ja, åh! Men bilderna är faktiskt från olika ställen (för att rådda till det för läsaren), men tyckte bilderna var fina ihop. Bilden till vänster är från Blechbilderbar och matbilden är från The Bowl. Kan rekommendera båda! 🙂

  1. Får reslust av dina inlägg 🙂 Plus att den egna skrivsvackan skulle få komma lite i bakgrunden då. Men inga resor på gång och skrivsvackor är till för att övervinnas… så bara att kämpa på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »