fbpx

Fotografering för podden

Oj oj. Det är inte alltid så lätt det här med foton. Speciellt när det är mitt i vintern och smällkallt ute. Det tog tre olika fotosessioner för oss innan det blev kloka bilder på Malin och mig för podden. På lördag fotade vi först ute, men det var så kallt att vi automatiskt såg ut som två Michelingubbar eftersom vi hade vinterjackor på oss. Ingen av bilderna blev särskilt bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag föreslog att vi skulle sätta oss i trappan. Det kändes lite som en skolfotografering, men resultatet blev ju bra!

På kvällen gjorde vi ett nytt försök hemma hos mig men det blev om möjligt ännu sämre. Gult ljus och bara dåligt dåligt dåligt. I går gjorde vi ett sista desperat försök på att få vettiga bilder på Malin och mig och vet ni – det lyckades! Vi stod i trappan till Jons arbetsplats på åttonde våningen och det var perfekt ljus.

12557607_10153988128381435_1153159114_o

Egentligen är det galet att tänka så mycket på bilder när det är podd vi gör, men visst är det kul att kunna ha ett snyggt paket på det hela. Du har väl inte heller missat vårt senaste avsnitt av podden? Är så himla nyfiken på vad folk tycker. För det är ju faktiskt innehållet i podden som är viktigast, inte bilderna på oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag fick stå i en något obekväm ställning för att längdskillnaden inte skulle vara så stor mellan oss. Bra träning för benmusklerna blev det, hehe.

0

8 svar

    1. Haha, så klart valde vi FEL sätt att uttala ditt namn. Ska säga rätt nästa gång. 😉 Men förlåt, jag vet hur störande det är när det blir fel. Kul att du ändå gillade snacket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »