fbpx

When you work in bokbranschen

Ja, jag kan ju inte påstå att jag skulle göra det, men så småningom håller jag förhoppningsvis på att nästla in mig där. Under tiden ska jag storögt följa den nya tumblr-bloggen When you work in bokbranschen. Så HIMLA rolig. Se nu bara:

http://whenyouworkinbokbranschen.tumblr.com/post/133866027449/when-you-sent-your-brilliant-manus-to-f%C3%B6rlaget-a

http://whenyouworkinbokbranschen.tumblr.com/post/133940119819/when-youve-been-accepted-to-litter%C3%A4rt-skapande

Den andra känner jag mig lite skyldig till… MEN det är jätteokej att vara glad när ens drömmar går i uppfyllelse. Förstår fortfarande inte att jag faktiskt blev antagen. Kan kursen börja nu?!

0

4 svar

  1. 😀 …visst får man vara glad och stolt när man har anledning 😀
    (uuuuh, jag har drygt 35000 ord på mitt NaNo-manuskript, det blir till att slutspurta)

    1. Ja så är det, men vill ju inte heller slänga min glädje i ansiktet på folk. Men alla som ens vet lite om mig vet hur mycket jag har satsat på mitt skrivande så jag tror alla bara är jätteglada. 🙂 Och hurra vilket bra saldo i Nano!

    1. Taack! Känns helt overkligt fastän det snart gått en vecka sedan antagningsbeslutet. Tror inte jag fattar det förrän själva kursen börjar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »