fbpx

Alla dessa tankar och beslut

Förra veckan blev det klart att jag och mina örhängen kommer att vara med på en julmarknad i Helsingfors. Karin hade tidigare frågat mig om jag kunde vara med på Spinneriets julmarknad och det ville jag så klart. Ska bli så roligt att se hur många som vill köpa örhängen som julklappar (lovar supererbjudande förresten!).
Allt det här har fått mig att fundera på paketeringen. Själv älskar jag snygga paket och funderar nu på att beställa små papperspåsar som jag kan packa in örhängena i. Nu är den stora frågan HUR de här påsarna ska se ut. Ska jag ha Pinions logga? Nån text i stil med ”for happy times” eller vad?

Jag blev också sugen på att trycka upp kort med den här bilden som vi tog i går. Kanske det är nån som går förbi mitt stånd, gillar örhängena men inte vill köpa just då. Då funkar ett kort rätt bra. Tycker dessutom att bilden är så sympatisk!

Så summa summarum – jag vill göra något, men jag vet inte vad. Ibland är det tungt att jag är chefen i det här företaget. Så snälla hjälp mig! Hur tycker du snygga paket ser ut? Jag tänker mig nåt i den här stilen eller den här.

0

11 svar

  1. Beställ en stämpel från t.ex. vistaprint, med logon på och stämpla påsarna med. Det är ju enkelt och snyggt. Eller så printar du klistermärken som du kan försluta dem med och printer nåt annat på påsarna. (Kanske de går att köra genom printern också?) Lycka till!

    1. Funderade på både stämpel och klistermärke. Skickade nu iväg en förfrågan till en påstillverkare för att kolla hur mycket påsarna skulle kosta, har noll aning. Det svåraste är att visionera hur det faktiskt kommer att se ut. Borde typ köpa en helt ny font, men det är helt okända marker för mig. Ska klura vidare, tack!

  2. Båda ser fina ut! Gärna ett litet hjärta på 🙂 Jag gillar färdiga fina förpackningar eftersom jag själv är urusel på att paketera snyggt…

  3. Jag tror det blir väldigt fint med påsarna. Det jag funderar på är hur personen som ger bort julklappen ska kunna sätta dit sin egen lapp med ”god jul mamma från yngsta dottern” eller liknande. Kanske bättre att du har någon bild på (typ en rad hjärtan, eller något julaktigt) än text, så att man inte klistrar över den med en julklappsetikett? Bar en tanke….

    1. Hmm, jo! Tack för din kommentar! Jag tänker köra stämplar så det ska finnas utrymme för en egen etikett! Visar slutresultat sen när jag har ett! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »