fbpx

Frågestund

Frågestund. Sånt som alla storbloggare har och så blir dom överösta av frågor. Själv har jag aldrig vågat ha en frågestund. TÄNK OM INGEN FRÅGAR NÅT?! ropar en osäker typ inom mig.
Nåja, det här året handlar om att våga göra saker så kanske jag ska våga testa på en frågestund. Fråga alltså vad som helst. Om handbollsregler, skrivinspiration eller Sydamerika. Eller sen nåt helt annat. Men snälla, gör det. Annars blir jag tvungen att skriva ”anonyma” kommentarer. Krhm.

P1010468 kopiaNi kan också fråga hur det känns att gunga i den här gungan över ett stup i Ecuador. Eller förresten, det behöver ni inte. Svar: det kändes sjukt skrämmande!

0

8 svar

  1. Var du fastspänd på något sätt när du gungade där? Ser sjukt läskigt ut! :SDina 10 favoritböcker?
    En bok som alla borde läsa?
    Tips åt någon som skulle vilja börja skriva men vet inte riktigt VAD man ska skriva om? Hur få inspiration?

  2. brukar du pausdansa? Till exempel när du skriver. Vad gör du för att få kreativiteten att flöda om din skalle känns brutalt geggig och det inte går att dra ut något vettigt ur den?

  3. Vad ska jag bli när jag blir stor?Vad är meningen med livet?
    Okej ska pausa nu med mina små lätta frågor, hahahahaaa!!

  4. Jag har själv haft samma tanke. ”Jag tar det när jag får fler läsare”. Min fråga är hur lägger du upp ditt skrivande, från idé till färdigt slut? Hur planerar du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »