fbpx

Bloglovin

Har länge tänkt på att jag måste kolla om min blogg finns på Bloglovin, men har inte kommit så långt förrän i dag. Själv läser jag bloggar via Feedly som fungerar enligt samma princip. Men nu finns också min blogg på Bloglovin, för er som hellre läser där.
Som Karin nyligen skrev på bloggen, så är det så himla smidigt att läsa via rss. Tiderna då man gick in på varje enskild blogg är definitivt förbi. Älskar ju effektivitet så det funkar så otroligt bra med rss. Brukar läsa bloggar i bussen eller om jag väntar på nån. Sehr praktisch!

Följ min blogg med Bloglovin!

0

2 svar

  1. Håller helt med, följer i princip alla bloggar jag gillar via Bloglovin och läser dem därifrån. Det dumma är väl att man inte får de personerna som besökare (tror jag inte) så statistiken blir lägre än vad den egentligen är. Och för mig funkar statistiken som motivationshöjare, så det hade vart både kul och spännande att se hur många som bara läser via RSS!

    1. Hmm, jo det kan hända att de inte syns i besökarstatistiken. Men du kan åtminstone ha koll på hur många som läser din blogg via Bloglovin? Eller hur många som prenumererar på den i alla fall. 🙂 Men jo, vore kul med nån rss-statistik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »
skriva

Det skrivna året 2023

Att summera det skrivna året är en kär tradition här på bloggen. Lika mycket som jag vill summera året för att du som läsare ska få ta del av vad som hänt vill jag skapa ett eget arkiv

Läs mer »