fbpx

Bokmässa på torsdag!

I fjol fick jag för första gången chansen att åka på bokmässan i Göteborg tack vare Addeto. Jag hade hört väldigt mycket om mässan inför, men hade nog inte förstått hur det skulle vara att vara på plats och ställe. Inte fastän jag läst Bokbabbels gif-inlägg om mässan. I dag publicerade hon årets, alla måste kolla!

Bokmässelook från i fjol. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig i år. Annat än bekväma skor!

Bokmässelook från i fjol. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig i år. Annat än bekväma skor!

Först tyckte jag att mässan inte skilde sig så mycket från Helsingfors bokmässa – annat än i storlek så klart, men ojoj så fel jag hade. Det absolut bästa med Göteborgs bokmässa är alla seminarier. Jättemycket intressant och varierande program.

I fjol skrev jag sinnessjukt många artiklar från mässan för Addeto, i år ska jag försöka lägga lite rimligare målsättningar för mig själv. Vill naturligtvis också hänga med folk, för i år känner jag ju faktiskt många som är på väg på mässan och ser fram emot torsdagens vinmingel som jag inte riktigt vågade mig på senast. Tror att det annars också blir extra kul i år.

Själv tar jag alltså flyget till Göteborg på torsdag – fick precis presskortet och är löjligt taggad. Ska du till mässan?  Vad tycker du jag absolut inte ska missa? 

Så nöjd över att jag förstod att jag så klart skulle ackreditera mig för mässan.

Så nöjd över att jag förstod att jag så klart skulle ackreditera mig för mässan.

0

5 svar

  1. Hur minglar du? 🙂
    Alla börjar förstås med den närmaste bekanta i vimlet men sedan?
    Har du lätt för att gå prata med någon som du inte riktigt vet vem den är men som känns intressant?!
    Förslag på öppningsrepliker?

    Säg något! 🙂

    1. Oj, jag älskar ju mingel och att träffa nya människor (en min kompis sa just att jag är världsbäst på mingel). Oftast brukar jag bara gå fram till människor, men det är så klart lättare om där finns några jag känner från tidigare. Sen kan jag så där smidigt förflytta mig "vidare", haha.

      På bokmässan kan en säkert inleda med "skriver du också" eller "vilket seminarium ska du absolut se". Speciellt under vinminglet tror jag att de flesta är glada och intresserade av nya människor så det gäller bara att ta på sig leendet och den mest nyfikna blicken så blir det bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

skriva

Vi har en litterär agent

Redan ifjol sa Anne att vi ska testa på att skicka deckaren till en litterär agent innan vi skickar till förlag. För ett par år sen hade jag kontakt med en svensk agent för min chicklit (den som

Läs mer »
drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »