fbpx

Ny bloggdesign!

Skärmavbild 2019-08-30 kl. 16.20.16.png

Hej och välkommen till min nya webbsida! De senaste veckorna har jag fixat runt på sidan och haft ett antal diskussioner med Squarespace-stödet (som för det mesta gett riktigt bra och hjälpsam service). Den här förnyelsen av sajten kunde bli ett evighetsprojekt, men jag är ju ingen perfektionist så nu säger jag att det är färdigt!

Som du (förhoppningsvis) ser är det en hel del ändringar som skett. Första sidan är mycket fräschare än tidigare, eller det tycker åtminstone jag! Högst upp syns de fyra senaste blogginläggen, sedan en länk för att läsa mer om mig och efter det inläggslyft i tre olika kategorier: skrivtips, företag & frilans och resor. Jag har alltså samlat de här inläggen på egna sajter för att göra det så överskådligt som möjligt och lätt att hitta.

Skärmavbild 2019-08-30 kl. 16.21.36.png

Här på själva bloggen har sidebaren och headerbilden försvunnit. I och med att sidebaren försvann var jag tvungen att göra vissa uppoffringar, såsom länkar till bloggar jag läser. Jag fick också placera det allra nödvändigaste från sidebaren längst ner på sidan. Där finns bloggarkiv, kategorier (som för tillfälligt är knasiga på grund av en bugg hos Squarespace och inget jag kan göra något åt, blä!), taggar och sökfunktion.

Det känns lite naket utan header och sidebar, men jag tänkte att varför inte? Det här är ju min blogg och jag gör som jag vill! För övrigt måste jag rekommendera Squarespace sökfunktion, det räcker att du skriver in ett ord och så föreslår den genast blogginlägg och andra sidor här som kan vara relevanta. Så använd sökfunktionen om du inte hittar nåt. Så här ser den alltså ut (och hittas normalt längst ner på sidan). Testa fast direkt att söka nåt!

Nu vill jag väldigt väldigt väldigt gärna höra vad du tycker? Är det nåt som är helt tokigt? Nåt som är ologiskt? Nåt som inte funkar?

Själv har jag stirrat så mycket på den här sajten nu att jag inte längre riktigt vet om det är bra eller ej. Mest nöjd är jag faktiskt över min nya startsida. Tycker överlag att det blev så mycket stilrenare nu än tidigare, men berätta för mig om du tycker annorlunda eller klicka på hjärtat om du tycker det blev snyggt. <3

Nu ska jag ta fredag och passar på att önska dig ett riktigt mysigt veckoslut! Själv ska jag vara funktionär på Midnight run i Helsingfors, det är ju min handbollsförening Dicken som har hand om arrangemangen. Brukar vara jättekul och bra stämning. Ska du kanske springa? Eller göra nåt annat kul under helgen?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »