fbpx

Min bok fyller ett år – firar med utlottning!

I samarbete med Förlaget.

Exakt ett år sedan var jag med om en av de mest spännande dagarna i mitt liv: jag fick ett meddelande från mitt förlag att min bok kommit från tryckeriet och snabbt som attan rusade jag iväg dit. På Facebook skrev jag: ”Det är måndag och det ösregnar men det här är sommarens bästa dag – min bok har äntligen kommit från tryckeriet!!!”

Och oj vilken resa det blev efter det. Som jag skrev förra veckan så har det inte bara varit guld och gröna skogar, men jag är fortfarande så stolt över min debutroman och glad över att många läst och gillat. Det känns faktiskt helt galet att det redan gått ett år?! På ett sätt känns det som minst tre med tanke på hur mycket jag lyckats klämma in och på ett sätt känns det som om året susat förbi fortare än fort?

bokochkarta.jpg

Ettåringar måste så klart firas tänkte jag och eftersom Vad heter ångest på spanska? äntligen finns som e-bok ska jag lotta ut ett exemplar i samarbete med Förlaget. Kommentera det här inlägget (eller alternativt på Instagram, heter kuggekugge) varför just du borde få ett e-boksexemplar. Är du alltid på språng och orkar inte släpa med dig en fysisk bok? Bor du utomlands och kan inte handla i finska eller svenska bokhandlar? Något annat? Svara senast den 15 augusti så är du med och tävlar!

Är du otålig kan du också köpa e-boken på till exempel Adlibris eller läsa på Storytel! Om du mot förmodan missat vad boken handlar om eller vill veta vad andra tyckt så kan du läsa mer här. Tänk att det redan gått ett år?! Hur sjukt? Grattis boken och grattis jag! Hurrraa!

0

6 svar

  1. Jag skulle gärna vinna en e-bok för att kunna ligga platt o bara lyssna de sista dagarna av semestern 🤗

  2. Älskar att läsa e-böcker och läser nästan hellre sådana än vanliga böcker. Så smidigt att när än man har en liten paus kunna sätta sig och läsa nägra sidor, hinner läsa betydligt mer om jag läser e-böcker! Så vill absolut vinna.

  3. Åh jag vill gärna vara med i utlottningen! Hittade till din blogg för bara några dagar sen och tänkte direkt att jag måste försöka läsa din bok 🙂

  4. Jag skulle vilja vinna e-boken för att ge till min syster 💜💗 Jag köpte den fysiska boken på Bokmässan i Göteborg förra året och vill gärna att hon ska få samma läsupplevelse som hon fick.

  5. Jag skulle väldigt gärna vinna en e-bok. Om några veckor skall jag åka och besöka min flickvän i Australien och eftersom jag läser väldigt fort kan jag inte ta med alla böcker jag planerar läsa under de fem veckor jag är där i fysiskt format. En e-bok skulle därför vara perfekt att ta med mig i min dator 😀

  6. Tack till er alla som deltog i utlottningen! Fru fortuna har valt en vinnare, det blev en från Instagram och jag har kontaktat personen. Better luck next time! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »