fbpx

Shorts från herravdelningen

Ett par vanliga shorts. Bekväma, lämpligt långa och snygga. En omöjlighet att hitta för en kvinna (i min storlek) verkar det som. Jag har letat och letat och letat. Jag har gått i flera affärer, kollat på nätet men nej, inte ett enda jävla par shorts jag vill ha.

Så i går när jag var och kollade på lite kläder hade jag nästan gett upp. Jag var inne i tre olika affärer tills jag till slut gick in på H&M. Alla (!!) damshorts var modell mini. Inget fel på minishorts, men måste verkligen alla shorts för kvinnor var kortkorta? Jag behöver inte ha superlånga shorts, men ett par sköna, tillräckligt långa och bekväma. Ska det verkligen vara svårt?

P1020667.jpg

Efter att jag frustrerat gått omkring på H&M:s damavdelning gick jag till slut in på herravdelningen och vad hittar jag inte där om shorts efter short efter shorts som är fina, ser bekväma ut och är tillräckligt långa! Och så hände det sig att jag köpte ett par herrshorts. Tack för det killar, jag lär hänga runt på er avdelning också i fortsättningen.

Love sick and fabulous – också i "herr"shorts.

Love sick and fabulous – också i ”herr”shorts.

0

6 svar

  1. Jamen JA, I hear you! Enda dåliga med att köpa shorts på herravdelningen är att de oftast är påsigare på framsidan och/eller längre i grenen (åtm. på mig känns de oftast lite för luftiga :D). Har du kollat butiker som Halonen eller Sokos? Där brukar jag oftast hitta shorts som passar och som är tillräckligt långa! 🙂

    1. Jag tycker faktiskt de här inte känns så påsiga, så är väldigt nöjd! Men bra tips med Halonen och Sokos, ska kolla där. Sjukt ändå att ingen av de stora kedjorna riktigt erbjuder nåt annat än kortkort?!

    1. Fina manpants! Jag var så arg att jag inte ens orkade bry mig vad nån tänkte eller tyckte. Och så tänkte jag på hur "lätt" det ändå är för oss kvinnor att stövla in på herravdelningen, mycket svårare tvärtom. Ändå mycket snävare utrymme för män – SÅ tråkigt! Men också: varför förväntas alla tjejer vilja ha kortkorta shorts?!

  2. Hahaha, jag köper (beställer tyvärr, oftast) ofta från herravdelningen! Var annars kan man hitta "vanliga" t-shirts och skjortor som inte är figursydda (avskyr tight, även om det ser snyggt ut)? Köpte precis ett par badshorts (perfekta) och i vintras blev det byxor (tyvärr lite vida). Jag har breda axlar, så när axlarna passar i damstorlekar så har jag 1-4 storlekar större än jag behöver! Får väl erkänna att herrkläderna sällan passar perfekt heller, men gillar man loose fit så kan det bli hyfsat ändå!

    1. Ja jag trivs också i loose fit! Och det är ju ändå bra att en som tjej KAN gå in på herravdelningen utan att det är så konstigt. Tycker mer synd om killarna som har ett så smalt urval.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »