fbpx

Andra som bloggat om mig & boken

Jag överdriver inte det minsta när jag säger att jag är helt överväldigad av all kärlek jag får för tillfället i olika hörn på internet. För att komma ihåg allt detta fina under sämre stunder tänkte jag att jag ska samla ihop alla inlägg jag hittills sett.

Daniela var först ute och skrev om en trevlig överraskning. Smulan (eller Jonski som jag kallar henne) har läst min bok och gillat (!) – det betyder mycket för mig eftersom jag vet att hon läser mycket. Jennifer har skrivit ett långt och fint inlägg om mig och boken och om releasefesten och också Lina skrev ett fint inlägg från festen.

Hur många gånger är det förresten rimligt att besöka Akademen för att stalka sin bok? Frågar för en kompis.

Hur många gånger är det förresten rimligt att besöka Akademen för att stalka sin bok? Frågar för en kompis.

Men bäst måste väl vara Dannis inlägg där hon skriver att jag skrivit årets (!!) bästa bok. Wow! Gillade också väldigt mycket Julias recension på Litterarum. Det är den första lite längre recensionen och det är så spännande (och väldigt skrämmande) att vänta på recensioner. I natt drömde jag faktiskt om recensioner och kunde inte sova, men fortsätter de i samma stil har jag väl inget att oroa mig för, eller?!

Utöver det här har jag fått många många privatmeddelanden där folk skriver att de tyckt om min bok och trivts i Ecuador. En del kompisar kan väl kanske vara lite jäviga, men fint ändå att de gillat. Hur mycket jag än skrivit för mig själv är det så klart ett faktum att jag vill att folk som läser också gillar. En är ju rätt simpel och mänsklig ändå.

0

6 svar

    1. Ja men jaa! Tills det kommer en sågning då. :’D (Sa hon med svetten rinnande i pannan och armhålorna.)

  1. Jag beställde din bok igår, är så taggad att få den. Läste det man kunde läsa gratis och var helt förvånad hur bra den är!!! 🙂

    1. Åh vad roligt att höra! Men haha, bra om jag kan förvåna med braighet, hoppas det håller i sig genom hela boken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »