fbpx

Ladda batterierna

Att få resa är ett av mina privilegium som jag skulle ha svårt att ge upp och något jag uppskattar väldigt mycket. Jag är lika lycklig varje gång jag får sätta mig på ett flyg, en buss eller ett tåg eftersom det betyder att jag kommer att få uppleva något nytt.

upload.jpg

Veckan här i England har varit så bra på många sätt. Bäst har naturligtvis varit att få hänga med Steffi (och bevisa för mig själv att jag fortfarande kan prata tyska), men jag har verkligen njutit av naturen och landskapen här. 

upload.jpg

Igår gick vi en runda på tretton (!) kilometer och jag riktigt kände hur kreativiteten kickade igång. Så himla skönt att kunna blicka ut långt långt i horisonten och bara låta ögonen vila på något annat än en skärm. Känner mig uppvilad och redo för vardagen som sätter igång på allvar på måndag. 

Nu ska jag fortsätta njuta av England i ett dygn till. Hoppas du har en skön helg!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »