fbpx

Den viktiga vilan

Det här året och framför allt den här hösten har krävt mycket av mig. Förra veckan var jag totalt utpumpad och julen kunde inte ha kommit lägligare. Som jag skrev kände jag noll stress inför julen och helgen blev just så lugn och skön som jag hade hoppats på.

Det här är ett av mina favoritställen. Jag drömmer om att bygga en skrivarstuga här. Problemet är att vi inte äger marken och att det är förbjudet att bygga här, meeeeen kanske en dag på nåt sätt. Jag gillar ju utmaningar.

Det här är ett av mina favoritställen. Jag drömmer om att bygga en skrivarstuga här. Problemet är att vi inte äger marken och att det är förbjudet att bygga här, meeeeen kanske en dag på nåt sätt. Jag gillar ju utmaningar.

Och när en får vila börjar det hända magiska saker. Jag riktigt kände hur energinivåerna började stiga och hjärnan kickade i gång. Jag ser så otroligt mycket fram emot nästa år och allt som kommer att hända – största delen är ju sånt jag fortfarande inte har någon aning om.

Så här ser vårt hus ut på lande. I går var det så soligt och vackert att jag riktigt måste fundera om det är jul eller midsommar.

Så här ser vårt hus ut på lande. I går var det så soligt och vackert att jag riktigt måste fundera om det är jul eller midsommar.

Ska också bli perfekt att inleda året i Argentina med sol och värme, sedan är jag mer än redo för allt 2017 slänger framför mig. Men innan det ska det bli en årsresumé i listformat. Den kommer i morgon, så håll utkik här på bloggen.

Har du tänkt sammanfatta det här året på något sätt?

0

2 svar

  1. Men åh vilket mysigt hus på landet! Var ligger detta någonstans?

    Jag tänker nog sammanfatta året litegrann på bloggen, har redan gjort detta på papper med Year Compass. Blir framför allt lite resesammanfattningar på bloggen 🙂

    1. Det är ungefär halvvägs till Åbo från Helsingfors, du/ni måste nångång komma och hälsa på! Och ååh, ser fram emot resesammanfattningarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »