fbpx

Svitfesten

Nu kan jag bocka av svitfest med champagne från livets to do-list. Igår innan gästerna (alltså kurskompisarna) skulle komma övertalade jag Anne att vi skulle köpa en flaska champagne från hotellbaren. Liksom bara för att. Och nej, det här är inget jag brukar göra. Faktiskt första gången jag köpt en hel flaska champagne på restaurang. Nu också lurades jag till att göra det pga ett löjligt billigt erbjudande.
Blev en så rolig kväll med bra typer. Jag kan inte upprepa det för många gånger: den här kursen är ett fantastiskt sammanhang att få vistas i. Nu sitter jag på tåget och somnar nästan. Bådar gott med tanke på att vi ska på bio med Jon direkt när jag kommer till Helsingfors. Så inga ESC-analyser, inga LittSkap-rapporter eller annat smart på bloggen idag. Bara lite champagneglamour och tankerester från en svit. Vi återkommer imorgon!

image

image

image

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »