fbpx

Skumparing?

I går fick jag ett mejl av en tjej som berättade att hon fått ett par skumpaörhängen av sin mamma, men att den ena korken tyvärr lossnat från hänget. Jag lovade naturligtvis att hon ska få ett nytt par (enda rimliga) och började på allvar fundera att jag måste testa lim. Örhängena har hållit utan lim, men med vissa korkar kunde det faktiskt vara bra med lite extra krafter för att de ska hålla.

Sagt och gjort, i morse gick jag in i en hobbyaffär för att köpa lim. Köpte samtidigt några ring”hållare” – jag tänkte att det är kul att testa lite nytt. Vad tror du? Nån som vill gå omkring med skumparing på handen? Tänker att jag själv ska testa nu och se hur bra ringen håller.

wp-1461842802578.jpg

Men limmet då? Det verkar jättebra och nu har jag haft limtalko hela eftermiddagen. Så fastän jag först blev ledsen av mejlet (mest ledsen för att produkten inte höll) så lärde jag mig något nytt. Dessutom har tjejen en affär i Nådendal och är lite intresserad av att börja sälja mina örhängen där. Vi får se hur det här slutar. Veckans lärdom: våga testa nytt och erkänn när du gjort ett misstag!

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »