fbpx

Post-semester

Det sägs att företagare aldrig har semester (eller åtminstone inte betald semester) men ojoj vilken semester jag varit på. Har inte tänkt på jobbet eller mina skrivprojekt en enda gång. Har totalt kopplat bort allt och det har varit så himla skönt. Fyra dagar kändes som en vecka!

Vi landade efter midnatt och klockan var närmare två innan vi kom i säng så i dag har jag känt mig rätt trög och att tag i vardagen går lite långsamt. Imorse kändes det som om jag hade en mental baksmälla från resan fastän det så klart också var skönt att komma hem.

I dag har jag hällt i mig många många glas citronvatten och till och med lyckats fixa klart en översättning. Tycker faktiskt att översättning (av mina egna texter) är den perfekta sysslan när jag känner att jag är för trög för att skriva något nytt. Översättningen går på autopilot fastän hjärnan skulle vara jättetrög.

wp-1461068813823.jpg

Får återkomma med mer utförliga tips om var vi ätit och vad vi gjort. Hoppas också på en massa fina bilder av Jon som hållit i kameran de senaste dagarna. Men som jag redan skrev så charmade Barcelona mig verkligen. Hoppas jag ”snart” får åka tillbaka igen.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »