fbpx

LittSkap – dags för helg två!

Hej från ett hotellrum i Åbo. Jag har kommit hit för några timmar sedan. Tyckte det blev så stressigt förra gången, så jag valde att komma i god tid. Jag har hunnit sova en stund (vaknade med julaftonspirr i magen i morse och sov inte så länge), varit på kafé och nu tar jag en sista andningspaus innan jag ska gå i väg till helgens första träff.

åbovy

I kväll kommer vi att få träffa Birgitta Boucht, det ser jag jättemycket fram emot. Tror och hoppas på att bli minst lika inspirerade som av Bea Uusma i går. För er som inte har glädjen att höra Boucht i kväll så kan jag rekommendera Svenska litteratursällskapets videor med henne, det finns sammanlagt tre delar i den här intervjuserien.

[vimeo 118817155 w=500 h=281]

Förresten, en sak ska ni veta. Varje gång jag inser att jag faktiskt får gå LittSkap blir jag lika glad och lycklig. Kommer verkligen ta ut allt av den här chansen och hoppas på många insikter och mycket skriven (och redigerad) text. De senaste månaderna har det känts som att mycket av det jag gör är ganska dåligt och då tänker jag att det åtminstone finns några som tror på mitt skrivande – annars skulle jag inte gå den här kursen. Den insikten hjälper när det känns som sämst.

Men nuuu (eller om en dryg timme) inleds andra superhelgen av tolv. Ser fram emot intressanta samtal, roliga skrivuppgifter och bra texter. Ska också bli jätteroligt att träffa alla i gruppen igen. Och så ska jag ju lämna över 200 sidor text till min handledare. Extremt pepp just nu!

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »