fbpx

Läsa, läsa, läsa

Som finländare hade jag inte riktigt förstått det här med bokrea i Sverige och hur stort det är (men nu har jag insett att det är en GREJ). Men som läsare är jag nöjd och glad över det stora reautbudet. Som många kanske vet läser jag helst e-böcker – jag har alltid Kindlen full med böcker (ska alltid finnas minst tre olästa böcker på Kindlen, gärna fler). I går shoppade jag loss på Ditos e-boksrea. Så i år har jag tänkt läsa åtminstone följande böcker:

böcker1

böcker2

Alla bilder är lånade från Dito.

Har du läst någon av de här? Eftersom jag skriver på svenska vill jag gärna läsa så mycket som möjligt på svenska (och helst inte översatt). Om du vill hitta finlandssvenska böcker såg jag att Adlibris hade rea! Vill du följa mitt läsande så hittar du mig på GoodReads. Än så länge är jag i fas med årets utmaning (52 böcker), jej!

0

4 svar

  1. En man som heter Ove, så fantastisk! Är jättesugen på att se filmen :)Att gå i bokhandlar i Finland är alltid lite spännande, det känns som en lycka att hitta böcker på svenska – liksom när något är färre av så blir det genast mer attraktivt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »