fbpx

Hej Åbo!

Äntligen har jag anlänt till Åbo och första helgen av Litterärt skapande! Var så pirrig att jag knappt kunde sova i natt, men ser verkligen fram emot kursen. Ska bli så spännande att träffa alla och helt enkelt få skriva och lära mig massor.

Nu är jag vrålhungrig och hoppas hinna äta något innan kursen börjar. Jag undrar om en blir hungrigare när en är nervös, eller är det bara jag? Ska också försöka lokalisera Anne för att hand i hand hitta fram till kurslokalen (gick redan lite åt fel håll när jag skulle till hotellet, krhm).

Imorse bandade vi också podd med Malin (avsnittet kommer på måndag) och snackade om bokbranschen ur lite olika synvinklar. Vet inte när jag ska hinna klippa podden, meeeen det löser sig. Nu ska jag på matjakt och sen blir det dags för LittSkap att sparka i gång. Extremt taggad just nu!

littskapFaktura som jag gärna betalade. Fattar inte ännu heller att jag faktiskt ska få gå kursen!

0

4 svar

  1. Trevligt att höra att det är fler än jag som inte hittar så bra i Åbo 🙂
    Ha det så trevligt på kursen, jag skulle också gärna ha varit med om jag hade haft ork nog!

    1. Min inre kompass funkade nog inte så bra, men hoppas jag blir lite bättre på Åbo under de kommande två åren. Det lär också vara enklare när det inte är mitt i mörkaste vintern. Och tack, kursen verkar väldigt lovande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »