fbpx

Målsättningar i podden

I veckans avsnitt av Projekt framgång snackar Malin och jag om målsättningar och hur viktigt det är att man själv vet vart man är på väg. Jag är till min personlighet en väldigt målmedveten person, men ibland måste också jag sätta mig ner och fundera över vad jag egentligen vill.

Projekt framgång podd

Det skulle knappast ha blivit nåt av mitt manus om jag inte hade siktat högt från början. Eller tja, det tog ungefär ett halvt år för mig att fatta att jag faktiskt skrev en roman, men sen när jag insåg det var det hela tiden klart för mig att det skulle bli en bok. Jag är ju inte riktigt där än, men på god väg.

I podden tipsar vi om hur du kan tänka kring målsättningar och jag fick också några nya idéer. Hoppas du också får det om du lyssnar. Och om du har fler tips får du så klart tipsa oss. Kanske det blir fler avsnitt med liknande tema?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/242512778″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »