fbpx

Grattis Maria!

Grattis Maria – du har vunnit ett par skumpaörhängen. Mejla mig på michaela@pinions.fi för att reda ut detaljerna! Bland annat så här skrev Maria när jag frågade om jul- och nyårsplaner:

”På nyår ska jag däremot hänga med mina kompisar, bada badtunna ute på gårdsplanen och skjuta fyrverkerier. Då skulle ett par skumpaörhängen verkligen komma till sin rätt!”

Kan inte göra annat än att hålla med. Skumpaörhängen och nyår är en perfekt match! Tack också till alla andra som deltog. Kom ihåg att ni som rör er i Helsingfors kan komma och hälsa på under helgens julmarknad. Alternativt kan du beställa två par för 20 euro. Mejla mig så fixar vi det! Nedan ett smakprov på några av mina örhängen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0

2 svar

  1. Jag blev så himla glad när jag såg det här! Tack!!! 😀 Jag mailar dig på direkten. De här örhängena blir verkligen perfekta till både jul och nyår. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »