fbpx

Jul- och nyårstävling!

I går hade jag örhängesfabrik här hemma så jag tänkte att jag kickar igång en tävling. Du har alltså chansen att vinna ett par skumpa/korkörhängen enligt eget smak och tycke. Det kan bland annat se ut så här:

Det enda du behöver göra är att kommentera det här blogginlägget och berätta hur du ska fira jul och/eller nyår och om du skulle vilja ha örhängena själv eller ge dem till en kompis i julklapp.

korkarokortI går bredde jag ut en massa korkar på golvet för att hitta snygga och fina. I går fick jag också mina nya reklamkort på posten. Visst är de fina?

Själv ska jag fira jul på lande som vanligt och för första gången på länge ska jag INTE jobba. Känns som att jag kommer att ha oceaner av tid, väldigt märklig känsla. På nyår blir det däremot kärlek, sång och dans på Biancas och Johans bröllop. Väldigt taggad på det!

Så skynda er att kommentera, tävlingen avslutas på söndag den 13 december klockan 23.59. Blir ni riktigt många som tävlar lottar jag ut fler än ett par örhängen. Det gäller ju att vara givmild så här i juletider!

Vill du inte tävla ska du passa på att beställa ett par örhängen av mig – just nu har jag julerbjudande: två par för 20 euro + 1 euro postkostnad! Mejla mig på michaela@pinions.fi så fixar vi det! Eller så går du på Spinneriets julmarknad på lördag!

0

6 svar

  1. Jag vill också vara med! 🙂 Jag ska fira jul i Björneborg med min mans familj och deras släkt. Mina egna föräldrar åker till solen i Portugal. Annandagen har av tradition varit kalas hos mina släktingar i Sverige, men vi får se vad de hittar på i den ändan. På nyårsafton firar vi nioårig bröllopsdag! Örhängena skulle jag behålla om de passar mig, annars skulle jag ge bort dem till någon väninna.

  2. Tjohoo! Jag vill vinna skumpaörhängen. Julafton ska jag fira hemma på landet med min kärnfamilj (tror jag) och någon ”respektive” (antar jag). Vi har inte diskuterat det ännu. 🙂 Om vi är ”bara kärnfamiljen” är vi sex personer, om de där respektive är med är vi nio. Antagligen blir det något däremellan.
    Sen brukar vi träffa makens släktingar i något skede och mina släktingar i något skede i samband med jul/nyår/trettondag, men det är inte bestämt än när eller hur. Eftersom pappa har födelsedag på nyårsafton firar vi ofta nyår med mina föräldrar.

  3. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett par av dina jättefina skumpaörhängen. Under julhelgen ska jag äta massa gott tillsammans med min familj, se på Kalle Anka och spela sällskapsspel hela nätterna. På nyår ska jag däremot hänga med mina kompisar, bada badtunna ute på gårdsplanen och skjuta fyrverkerier. Då skulle ett par skumpaörhängen verkligen komma till sin rätt! 😀

  4. Jag vill jättegärna vara med 🙂 jag kommer att åka hem till Österbotten dagen innan julafton för att fira en traditionell jul med hela familjen, nyår är ännu väldigt öppet. Örhängena skulle jag hemskt gärna vilja vinna åt mig själv! ^^

  5. Jag ska fortsätta traditionen jag började förra året, näml gå i Harjun sauna med några kompisar på julaftons förmiddag. Vi korkar naturligtvis en skumpa också. Efter det får jag hem och ger katten något riktigt gott och äter lite morotslåda. Sen är allt öppet! Det blir säkert drinkar och mat hos nån vän. Då vore det trevligt att ge bort ett par skumpaörhängen som tack. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »