fbpx

Hej bloggen

Efter min superdag på torsdag har program avlöst program och jag har träffat mer människor de senaste dagarna än normalt på två veckor. Så jag börjar vara lite slut i skallen, speciellt efter att ha gjort två intervjuer i dag. Därför har jag inte heller haft många extra minuter att lägga på bloggen – därav tystnad.

Huvudet är fullt av bloggidéer men jag kommer mig inte riktigt för att blogga. Dessutom har jag ett jätteroligt nytt projekt på gång som jag kommer att berätta mer om riktigt snart. Kanske nån som följer mig på Instagram (där heter jag kuggekugge) redan har gissat vad det handlar om.

Funderar också på att ha en tävling här på bloggen – visst skulle det väl vara dags att lotta ut lite skumpaörhängen inför jul och nyår. Vad tycker du? Deltar du om jag har tävling?

il_570xn-856740787_jwkq

0

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »