fbpx

Antagen till litterärt skapande!

I dag fick jag höstens bästa nyhet – jag har blivit antagen till författarutbildningen litterärt skapande! Ni förstår inte hur glad och ärad jag känner mig just nu. Skulle kunna förpesta det här inlägget med utropstecken men försöker låta bli.

Gladast är jag för erkännandet. De som har hand om utbildningen tror på mig och mitt skrivande och ser potential.  De vill hjälpa mig att utvecklas och bli en bättre skribent och jag är mer än redo att få all den hjälp jag erbjuds.

Programmet är tvåårigt och startar redan sista helgen i januari. Det blir tre träffar på våren och tre på hösten. Utöver det så ingår tre (!!) handledarträffar. Alltså vilken lyx! Jag ser så himla mycket fram emot det här. Att få ett skrivsammanhang och nya skrivkompisar (vill veta NU vem annan som ska gå kursen, sign. lätt nyfiken). Mest ser jag ändå fram emot att få skriva och bli bättre på det. Ojoj, jag är så taggad!

IMG_20150827_122755I augusti när jag postade brevet var det fortfarande en dröm. Nu är det verklighet!

0

36 svar

    1. Tack för grattisarna! Jag kan tro att helgerna blir tunga, men som tur är kommer jag att jobba lite mindre nu. Har avsiktligt avsatt skrivtid och använder gärna den tiden på just LittSkap! Ser så himla mycket fram emot det här! 🙂

  1. GRATTIS!!! Som jag skrev på FB, är så avundsjuk att jag dör lite inombords. Det här är min dröm också. Kanske, nån gång, i framtiden. Kanske. NJUUT lite för mig också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »
livet

Vad är en blogg utan ord?

Jag skulle vilja säga att det var med bloggen som allt började. Det är sanning med modifikation. Allt började mycket tidigare. Jag var blott fem år och drömde om att bli författare. Om att skriva historier. Om att

Läs mer »