fbpx

Två dagar av Nano

Ojoj, kan inte påstå att förhållandena varit ideella inför Nano-starten, fest på fredag och fest igår kväll. Ändå har jag klämt ur mig drygt 3200 ord, så inte så illa med tanke på omständigheterna.
Men jestas vad det är roligt. Jag har gått omkring med den här historien i över ett år men inte skrivit något utom lite anteckningar här och där. I början kändes det konstigt att bara hacka iväg, har ju bara redigerat sedan januari, men redan i dag lyckades jag glömma perfektionsångesten. Dåliga ord är bättre än inga ord. Och jag tänker så klara 50 000!

årsfest

Älskar att gå på årsfest, det är ju så sällan man får klä sig fin! Ber om ursäkt för de suddiga mobilbilderna.

0

10 svar

  1. Tack Charlotte! Frisyrer har jag övat på i flera år, så i nuläget fixar jag nåt ganska snabbt, men alltid kul att testa nya grejer. Och japp, Nanostarten kunde ha varit mycket värre!

 1. Fint att du hunnit skriva trots fina fester! Jag kör också på Nanowrimo det här året, mitt första 🙂 hur fick du den där badgen som du har på sidan av din blogg?

  1. Jag är också med för första gången, så spännande, roligt med fler man vet som är med! Du kan adda mig som kompis om du vill, heter kuggekugge. Jag kopierade länken till badgen från Nanos sida, men hittar den nu ingenstans… Gaah! Hoppas du hittar den själv, om inte så ska jag försöka söka på nytt!

   1. Okej vad kul! :DDet ska jag göra! 🙂 heter idreaido.
    Tack för att du letade fram den! hittade den själv nu när jag kollade på: get inspired, haha.
    Läste nu dina nya inlägg, det är så kul att se när andra lyckas uppdatera sitt wordcount superbra, jättepeppande! nu har jag suttit här två timmar och fått ihop lite mer i alla fall, haha 😀

  1. Åh tack! Och jo, har gjort frisyren självt. Har övat i snart tio år på diverse uppsättningar så nuförtiden går det rätt snabbt. Det här var lite av en fuskfrisyr när jag hade hjälp av hårbandet som det stora hårsmycket sitter på.
   Kanske jag kan börja erbjuda frisyrtjänster om det här med författandet far åt skogen? 😉

 2. Medaljen är en utmärkelse för arbete inom StudOrg (studentorganisationen vid Soc&kom). Jag kan titulera mig Storkommendör av Cornu Copiae orden. 😉 Medaljerna är en rätt ny grej inom StudOrg, men det är sätt att sporra folk att bli aktiva, lite bling skadar ju liksom aldrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

Berlin

Jag mötte våren i Berlin

”Va, är du inte i Berlin?””Hur var Berlin?” Nu är det över en månad sedan jag kom hem från vårens resa till Sverige och Berlin. Den första tiden tillbaka i Helsingfors fick jag förvånade frågor av människor som

Läs mer »
företag & frilans

Kugge inleder sitt tionde verksamhetsår som företagare

I nio år har Michaela ”Kugge” von Kügelgen framgångsrikt drivit sitt företag. Efter sju år som Pinions kb heter företaget numera Kugge skriver AB. Ett namn som väl beskriver det von Kügelgen i första hand gör – skriver.

Läs mer »