fbpx

Integritetspolicy

Vilka personuppgifter samlas in och varför?
Data du själv lämnar på webbplatsen samlas in och lagras enligt följande:

Analys & statistik
Google Analytics används och samlar data i syfte att få statistik över webbplatsens besökare och hur de beter sig på sajten. Denna data hanteras vanligen via en av Googles servrar i USA. Om du inte vill tillåta Google Analytics spårning kan du installera ett tillägg till din webbläsare härifrån: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

Statistik och analys används aldrig för att identifiera enskilda användare eller för att para ihop den informationen med övrig data från en enskild användare.

Mejlutskick
Mailerlite används för att skicka ut mejl till dig som valt att registrera dig för att motta dessa utskick eller om du handlat från oss. I mejlen skickas information ut som anses vara av värde samt eventuell reklam för egna tjänster. Vid eventuell reklam från samarbetspartners framkommer alltid detta tydligt. Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken, en länk finns längst ner i varje mejl. Mailerlites integritetspolicy.

Vid ett köp
När du genomför ett köp på webbplatsen samlas person-, kontakt-, och betalningsinformation in. Såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer och företagsinformation. Det är uppgifter som du själv lämnar och som är nödvändiga för att kunna tillhandahålla och leverera våra tjänster.

Vilka rättigheter har du till dina data?
Om du har gjort ett köp på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter som finns sparade om dig. Du kan också begära borttagning av alla uppgifter som sparats om dig via webbplatsen. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som måste sparas av administrativa, juridiska eller säkerhetsmässiga skäl.

Vi lämnar endast ut personuppgifter till tredje part då det är en lagstadgad skyldighet eller för att kunna genomföra åtagandet mot dig som kund. Dina personuppgifter överförs eller säljs aldrig till tredje part i reklamsyfte.

Köpvillkor

Priser och betalning
Priserna anges inklusive finländsk moms (24 eller 10 procent, beroende på prdoukt). I kundvagnen ser du det totala priset inklusive alla avgifter, moms och betalning. Frakten bjuder jag på!

Ångerrätt
Du har två veckors (14 dagars) ångerrätt efter ditt köp. I ditt meddelande till mig måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerrätten gäller inte om du redan fått Mitt Företagsår-arbetsböckerna hemskickade till dig.

Leverans
Leveransen ingår alltid i ditt köp. Om du köper Mitt Företagsår levereras arbetsboken till din brevlåda. Utskicket börjar senast den 27 november. 


Kontakta Kugge för mer information på hej@kuggeskriver.fi