fbpx

Ny sajt!

Men kolla! Hela helgen har jag suttit med min dator i famnen och pysslat med en ny hemsida. Allt är kanske inte helt perfekt ännu, men nu orkar jag verkligen inte tänka mer på fonter, bilder och sånt.

Däremot vill jag gärna höra vad du tycker! Saknar du något? Är något överflödigt? Är fonten tillräckligt tydlig? Tell me! Squarespace är så himla smidigt så det går snabbt att göra ändringar. Jag byggde alltså om hela sidan på två (långa) helgdagar. Inte så illa, va?

Skärmavbild 2018-02-18 kl. 21.07.28.png

Tanken är alltså att bloggen ska bli mer av en samlingssajt för allt jag gör. Det var den väl tidigare också, men kanske tydligare nu i och med att michaela.fi leder till startsidan. Jag har skrivit en massa nya texter och filat och fixat. Än finns det saker att göra men eftersom jag är otålig så väljer jag att publicera redan nu,

Och hur är det med den förlorade gnistan och jobbkrisen? Ja, jag är väl så pass enkel att en ny webbsida ger mig massvis med energi att ta tag i allt det andra. Jag fick också just kommentarer på Nationen av min kompis och känner att ja, detta fixar jag. I morgon är det måndag, ny vecka och nya krafter. Är inget stort fan av måndagar men jag tror morgondagen blir en riktigt okej måndag. Vi säger väl så?

Nu ska jag bada bastu och sen se sista avsnittet av Bron. Osäker om jag kan sova efter det? Brukar drömma så oroliga drömmar efter skrämmande program. H: mesen

P.S. Orkar du inte skriva en kommentar får du gärna trycka på hjärtat om du tycker det blev snyggt! Och ja, jag fiskar efter komplimanger efter att ha lekt webbguru i två dagar, haha!

0

4 svar

    1. Tack så mycket! 🙂 Finns ännu små grejer jag kommer att fixa, men kändes skönt att bara publicera, få lite kommentarer och sen göra ändringar efter hand.

  1. Men, vad snygg sajt! Åh vad bra du är på att paketera det du kan och vill till en fräsch helhet. Önskar så jag kunde det. Voi voi, min egen sajt har jag inte rört på månader så allt är inaktuellt. Men är glad att jag ens har den, att jag i tiderna gjorde en egen webbsida. Så det finns ngt att utgå från sen när jag behöver en.

    1. Tack Helena! Känner att jag ännu vill slipa lite på innehållet, men blev riktigt nöjd själv! 🙂 Och ja, nån sorts hemsida är bra. Men nu gjorde jag ju egentligen allt om från början för det kändes bara tusen gånger enklare än att "bara" pilla lite. Rekommenderar varmt Squarespace om du vill göra en uppdatering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hej!

Det är jag som är den där Kugge som skriver, men på riktigt heter jag Michaela von Kügelgen (ifall du undrar varifrån det där med Kugge kommer). 

Jag är författare, frilansjournalist och företagare bosatt i Helsingfors, Finland.

Du har hittat till rätt sajt om du tycker om att skriva, kanske drömmer om författarskap eller är företagare. 

Det här hörnet av internet handlar nämligen allra mest om att skriva och driva företag – ur mitt perspektiv.

Mina böcker

Relaterade blogginlägg

skriva

Vi har en litterär agent

Redan ifjol sa Anne att vi ska testa på att skicka deckaren till en litterär agent innan vi skickar till förlag. För ett par år sen hade jag kontakt med en svensk agent för min chicklit (den som

Läs mer »
drömmar

Ett halvårsbokslut

Idag har jag mer eller mindre gjort min sista arbetsdag innan semestern. Innan jag kan ta 100 procent ledigt är det lite småsaker att fixa. Jag ska lämna in redovisningen för stipendiet jag fick från Kulturfonden för Sverige

Läs mer »