fbpx
Namnlös design (2)

Ladda ner ett smakprov på Mitt Företagsår

Fylla i-arbetsböcker för dig som är företagare – för att du ska få bättre koll på vad du gjort i år och vad du vill göra nästa år. Ladda ner ett smakprov för att känna efter om Mitt Företagsår är rätt för dig.

Varför Mitt Företagsår?

Att analysera ditt företagande, hitta rätt fokus, fundera på dina målsättningar och skriva ner detta hjälper dig att utvecklas som företagare – oavsett om du är ny som företagare eller har drivit ditt företag i flera år.

Att ge året ett ordentligt avslut gör att du känner dig lugnare och tryggare i var du är idag och vart du är påväg. Att sedan följa upp med att planera och sätta mål för det kommande året är ett bra sätt att börja ditt nya företagsår – inspirerad och motiverad!

Mitt Företagsår – en tillbakablick låter dig reflektera över det gångna företagsåret och du får en överblick av din verksamhet och hur det går.

Mitt Företagsår – mål och planer ser till att du planerar och skapar förutsättningarna för ett nytt bra företagsår!

Hur började allt?

I december 2019 ordnade vi, Kugge och Jennifer, vår första gemensamma konferens. Vi bokade ett rum på ett fint hotell i Helsingfors centrum och ägnade ett dygn åt våra företag. Vi tittade tillbaka på det gångna året och blickade framåt mot nästa.

I juni 2020 ordnade vi sommarkonferens på Kugges landställe. Under de dagarna fick vi en del frågor om vad vi egentligen gör och hur upplägget ser ut.

Då föddes idén om att skapa smarta produkter för företagare!

I två år sålde vi Mitt Företagsår, men eftersom Jennifer under våren 2022 bytte ut livet som företagare till en anställning blev det slut på det – tills Kugge valde att driva projektet vidare.

För att du som företagare ska få chansen att få bättre koll på dina mål och planer.

Ladda ner ditt smakprov!